top of page

Ajankohtaiset

Menneet 

Yleiset säännöt & ehdot 

1. Ulkotreenit pidetään säässä kuin säässä.
2. Huono sää ei ole syy treenikerran rahojen takaisin saamiseksi,  asiakas ymmärtää sääolosuhteiden vaihtelun.
3. Sairastumiset ja muut estymiset tulee ilmoittaa Roosalle pikimmiten.
4. ​Kurssimaksua ei makseta takaisin, vaikka asiakkaalta jäisi jokin kerta väliin itsestä riippumattomista syistä (sairastuminen tms.) Kohdassa 5. lisää tästä-> 
5. Jos olet ostanut koko kurssin (7 - 10krt vaihdellen kurssista) ja et jostain syystä pääse paikalle jokin kerta (esim. sairastuminen), mahdollisuuksien mukaan voit osallistua meneillään oleville muille kursseille, mikäli tunneilla on tilaa ja muita kursseja pyörii samaan aikaan. Jos tunti on jo täynnä, käyttämättä jääneet treenikerrat eivät etuoikeuta pääsemään tunnille. 
6. Koko kurssin ostaneelle varataan automaattisesti paikat jokaisesta tulevasta kurssin treenikerrasta. Asiakkaan ei silloin tarvitse ilmoittautua joka kerralle erikseen. 
7. Tuntien maksimiosallistujamäärä  on 15.
8. Jokainen osallistuu treeneihin omalla vastuulla. On oletettavaa, että asiakkaan terveydentilassa ei ole merkittäviä riskejä. Roosa Adler ei vakuuta asiakkaita treeneissä.
9. Asiakas vastaa itse siitä, että hänen terveydentilansa on yleisesti ottaen hyvä ja sallii liikuntaharjoittelun ilman erityisiä riskejä. Asiakas vastaa rehellisyydestään.
10. Asiakkaalla on oltava oma tapaturmavakuutus. Vapaa-ajan vakuutus on asiakkaalle plussaa.
11. Mikäli asiakas havaitsee terveydentilassaan merkittäviä muutoksia treeneissä käydessään tai niiden jälkeen, on suositeltavaa ottaa yhteys lääkäriin. 

Ota yhteyttä mikäli sinulla herää kysyttävää!

Lisää mm. yksityisyysehdoista löydät täältä https://www.roosaadler.com/yksityisyysehdot 

bottom of page